Hyrs ut av Robin Peter M
Verifierad med BankID
50% svarsfrekvens
Katarina 1.6 km
Skador upp till 30 000 kr är försäkrade utan självrisk. Läs mer
Hej, Jag hyr ut min sprillans nya anova Sous Vide precision cooker för förstklassig matlagning och perfekt stekyta till ditt kött. Värmer vattenbad till exakt temperatur för kontrollerad matlagning & Styrs med wifi och app till telefonen. Avhämtas centralt från Södermalm eller Norrtull Stockholm https://www.youtube.com/watch?v=Sj9PNV-o1i0 Detaljerad beskrivning: En Anova Sous Vide klarar av att tillaga många kilon samtidigt. Gör det bland annat superenkelt att tillaga lite dyrare kött, t.ex. oxfilé, till exakt den grad man önskar, utan att behöva göra mycket mer än vänta. Det enda man behöver göra efteråt är att fixa till ytan på köttet, 30 sekunder på grillen, i stekpannan eller med den medföljande brännaren. Få perfekt tillagat kött till festen eller middagen! Går såklart även att använda till lax, ägg, grönsaker, etc. Sous vide är en metod för att tillaga mat, som innebär att man tillagar maten i en lufttät plastpåse, som sedan placeras i ett vattenbad. Vattenbadet har en noga kontrollerad temperatur. Fördelen med Sous vide är att temperaturen blir samma både på utsidan och insidan av maten, d.v.s. man kan tillaga insidan med önskad temperatur utan att överkoka utsidan; detta innebär också att maten blir saftigare. En annan fördel är att det inte sker någon reduktion, d v s avdunstning från de råvaror som ligger i påsen. Kött och grönsaker som får ligga länge (över 6 timmar) blir mörare eftersom kollagen och andra proteiner löses upp. Styckdetaljer som ofta upplevs som sega kan därför serveras möra trots att de fortfarande är rosa.
Skador upp till 30 000 kr är försäkrade utan självrisk. Läs mer
Om du avbokar senast 2 dagar innan hyresperioden börjar, återbetalas hela beloppet. Om du avbokar dagen innan hyresperioden börjar, återbetalas 50%. Vid avbokning samma dag som hyresperioden börjar utgår ingen återbetalning. Läs mer